<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci pentru Pardoseli și Placări: aspecte și culori

Marazzi Recomandă

Placările zidurilor și pardoselilor trebuie să răspundă cerințelor de frumusețe, funcționalitate și curățenie. Alegerea plăcilor pentru placări și pardoseli interioare este crucială pentru a imprima caracter și stil unei încăperi, în casă ca și în spații comerciale, localuri sau birouri. Aceste suprafețe placate sunt o bază, ca o pânză pe care se „pictează” mobilierul și accesoriile de decorațiuni.

Catalogul Marazzi oferă multe soluții diferite de gresie porțelanată pentru a realiza placări și pardoseli, în baza propriilor gusturi și cerințe. Multe colecții propun dale potrivite atât pentru pardosire cât și pentru placare ziduri, indoor e outdoor. Altele sugerează serii de plăci gata coordonate între ele, astfel încât să ușureze alegerea îmbinării placărilor și a pardoselilor.

Pentru plăcile de pardoseli și placări Marazzi are o gamă bogată de culori, mozaicuri, decoruri geometrice și tip cementina sau azulejo și de texturi tridimensionale. O bună parte a catalogului este dedicată plăcilor de gresie inspirate de materiale naturale și de construcție: lemn, marmură, piatră, metal, teracotă, ciment, cărămidă aparentă, terasă venețiană.

În ceea ce privește îmbinările posibile, se pot rezerva pardoseli plăcile decorative sau cu grafică materială și să se lase monocrome placările. Sau poate deveni protagonistă placarea cu mozaicuri, desene, reliefuri și se poate atribui culoarea solidă pardoselii. Sau să se adopte ton pe ton, folosind aceeași culoare sau material pentru pardoseală și placare, montând formate diferite și jucând cu suprafețele lucioase, mate și tridimensionale pentru a înviora împreună.

Formatele disponibile merg de la plăcile mici, la medii, până la mari. Dintre acestea din urmă, plăcile cu dimensiuni extra-large – până la 160x320 și 162x324 cm cu grosimea 6 și 12 mm – au un formidabil potențial expresiv pentru design interior, atât de spații domestice, cât și clădiri comerciale și birouri.

Închide
Citește mai mult