<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/69de78ad90d1.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci Roșii: vezi colecțiile

Descoperă colecțiile de gresie porțelanată roșie și dă caracter încăperilor casei cu plăcile roșii Marazzi.

Marazzi Recomandă

Roșul este prințesa culorilor. vesel, luxos, puternic, în funcție de nuanțe. Catalogul Marazzi sugerează plăcile roșii și în tonalitățile apropiate de violet, portocaliu și de maro, cum sunt culorile purpură, rubin, coral, chili.

Dalele roșii din ceramică sunt prezente în diferite colecții Marazzi. Nu numai în culoare solidă, dar și decorate cu motive geometrice, florale, damascate sau cu striații; la desene de tip cementine și azulejo, mozaic; cu texturi tridimensionale care iluminează și înviorează pereții. Cu plăcile roșii decorate în format mare se pot placa pereții creând un aspect de wallpaper (tapet).

Ca alternativă la ceramică vă puteți decide pentru gresie roșie, care este propusă de Marazzi, atât în tonalitățile mai calde ale gresiei porțelanate aspect de teracotă, și în versiunea de exterioare, cât și în colecțiile cu aspect de lemn. Gresia porțelanată roșie este o opțiune pentru localuri publice cu gresie tehnică cu prestații ridicate, concepută pentru magazine, birouri, structuri comerciale.

Ca și în cazul altor culori cu personalitate puternică, a pardosi o cameră sau a-i placa pereții cu plăci roșii poate părea o hazardare, dar este suficient să fie dozate în proporție corectă față de ansamblu și de celelalte culori. Așadar, nu numai plăcile roșii în baie sau bucătărie dar și în living și în dormitor.  În funcție de tonuri, plăcile roșii se potrivesc bine cu rozul cu care creează o îmbinare ton pe ton, se alătură cu armonie portocaliilor și galbenelor, creează contrast cu albul, cu griul, albastru/albastru azur, verde, galben și maro.

Închide
Citește mai mult