Roșu Aspect de cementine Tiles

Marazzi Recomandă

Gresia porțelanată cu aspect de cementine este disponibilă și în nuanțe de roșu. Cementinele roșii sunt propuse atât în culori solide, cât și decorate cu geometrii policrome cu încrustații. Formatul este cel tipic pătrat de 20x20 cm, dar poate fi personalizat cu emblematica placă Marazzi „de patru ori curbată”.

Motivele decorative străvechi iau chiar și forma cementinelor roșii din gresie de tip terrazzo care, față de cementinele clasice, simulează fragmente mici de piatră. Gresia porțelanată cu aspect de cementine în tonuri de roșu poate fi utilizată atât pentru placarea pardoselilor, cât și pentru placarea pereților.

Asemănătoare din punct de vedere estetic cu cementinele roșii din gresie sunt plăcile ceramice pentru perete, disponibile și în culoarea roșie cu modele fanteziste de tip jacquard sau azulejo ori cu desene stilizate care amintesc de modelul cementinelor tradiționale. Cementinele roșii sunt perfecte pentru bucătărie, dar se pretează inclusiv pentru baie, în dormitor,  living, și, de asemenea, pentru spațiile publice.

Închide
Citește mai mult