Plăci Roz: vezi colecțiile

Alege plăcile roz care să se adapteze mai mult băii tale, holului sau bucătăriei. Soluții pentru toate încăperile, descoperă detaliile pe site-ul Marazzi.

Marazzi Recomandă

În ultimii ani, cu gradațiile sale diferite rozul este protagonistul în decorare, în design, în modă și în tendințele pentru această culoare țintesc și spre tonalitățile mai decise. Cu culorile deschise și pastel, rozul se poate considera o culoare neutră, adică o bază pe care să se proiecteze materialele și culorile tuturor elementelor care compun o cameră: pardoseală, pereți, mobilă, accesorii de decorațiuni.

Catalogul Marazzi sugerează plăcile roz în diferite tonalități: deschise sau închise, reci și apropiate de lila/violet sau calde și apropiate de portocaliu. De asemenea, nuanțele mai calde ale bejului și ale albului se apropie de cele de roz, foarte delicate. Plăcile roz se îmbină bine cu negrul, griul și albul, bejul și maroul, dar și cu unele tonuri de roșu, de galben, de verde și de albastru azur.

Dalele roz din ceramică ale colecției Marazzi sunt propuse în diferite dimensiuni pentru baie și bucătărie. În afara plăcilor roz în culoare solidă lucioasă și în format mozaic, există variante cu texturi tridimensionale sau cu decorațiuni geometrice și cu flori. Alături de ceramică, Marazzi propune plăcile roz de gresie porțelanată aspect de teracotă, de montat în baie, bucătărie, cameră de zi, , dormitor și outdoor.

Închide
Citește mai mult