<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/69de78ad90d1.css" type="text/css" media="screen, projection">

Plăci Verzi: vezi colecțiile

Plăcile verzi Marazzi: Privește propunerile realizate cu cea mai bună ceramică, care dă viață încăperilor armonioase.

Marazzi Recomandă

Proaspăt, natural, tineresc: este verdele. Catalogul Marazzi propune plăci verzi de ceramică de mici și mari dimensiuni, în format mozaic cu plăcuțe pătrate și dreptunghiulare. Dalele verzi au diferite finisaje și decorațiuni lucioase, mate, cu suprafață plană sau fațetată sau cu texturi tridimensionale. Sau cu pattern geometrice multicolore și desene cu flori, cu care se obține un aspect de tapet (wallpaper).

În funcție de nuanța mai mult sau mai puțin strălucitoare, verdele este o culoare energizantă sau relaxantă, potrivită atât pentru casă, cât și cu activitățile comerciale. Se pot folosi plăcile verzi pentru a placa pereții nu numai în bucătărie sau în baie, dar și în hol, living și dormitor.

Ca alternativă la monocromie, dacă plăcile verzi plachează pereții pe toată înălțimea, atunci pardoseala poate fi de o altă culoare sau dintr-o altă colecție, de exemplu din gresie porțelanată cu aspect de lemn. În schimb, îmbinarea plăcilor verzi cu texturi diferite – netede și tridimensionale – creează mișcare datorită efectelor de lumină. Alte variații pe tema verdelui se pot concepe folosind schema de montare a plăcilor sau cu culoarea rosturilor.

În loc să fie protagonistele unei încăperi, dalele verzi pot sublinia numai detalii sau să le dea dinamicitate, creând un mix tip tablă de șah cu alte culori ale aceleași colecții.

Închide
Citește mai mult