Verde Aspect de marmură Tiles

Marazzi Recomandă

Gresia porțelanată cu aspect de marmură verde surprinde frumusețea materialului și eleganța cromatică a celor mai fascinante marmure verzi naturale, cum ar fi Verde Aver. Gresia cu aspect de marmură verde este propusă și în varianta cu plăci verzi în stil terrazzo venețian, în care verdele se îmbină cu alte culori sub forma unor fragmente minuscule. O altă variantă este mozaicul, atât cu miniplăci pătrate, cât și cu plăci cu formă neobișnuită.

În ceea ce privește gresia porțelanată verde, catalogul Marazzi nu propune doar tradiționalele formate pătrate și dreptunghiulare medii, mari și maxi, ci și emblematica placă „de patru ori curbată”, care poate fi realizată în toate colecțiile disponibile.

Culoarea verde este perfectă pentru placarea pereților bucătăriei și a băii, dar și pentru holul de intrare și camera de zi. În plus, în bucătărie și în baie, plăcile de gresie porțelanată verde conferă continuitate vizuală, acoperind chiar și chiuvete, lavoare, blaturi și alte suprafețe de mobilier. Gresia cu aspect de marmură verde se pretează chiar și la designul interior pentru birouri și spații comerciale.

Disponibile cu finisaj lucios, mat și satinat, plăcile verzi cu aspect de marmură dau viață soluțiilor de mare efect, conferind, în plus, valoare adăugată caracterului practic al gresiei.

Închide
Citește mai mult