Plăci Violet: descoperă colecțiile

Descoperă ceramica Violet: dă o culoare originală holului tău, băii sau bucătăriei. O nuanță rafinată pentru camera ta.

Marazzi Outfit 000.jpg
Sortați după:
Grande Resin Look
Plăci din gresie porțelanată de dimensiuni mari
  • Culori 18
  • Suprafețe 1
  • Formate 2

Marazzi Recomandă

Deciderea culorilor pentru decorarea casei este dificilă și deseori folosim tonalitățile cele mai reconfortante, de exemplu nenumăratelor nuanțe de alb, de gri sau de bej. Ca alternativă, este posibil să se încerce culori mai îndrăznețe, ca violet.

Tonul plăcilor violet propuse de Marazzi este închis și apropiat de albastru, asemănător cu ultravioletul ales de Pantone culoarea anului pentru 2018, sau mai apropiat de roșu, cum ar fi purpuriul (purple).

De ani de zile violetul primește aprecieri crescânde și tendințele în sectorul decorațiunilor și al modei prevăd un viitor roz pentru această culoare, veche și contemporană în același timp. Marazzi sugerează dale violet din ceramică de dimensiuni medii, pentru a placa pereții băii și ai bucătăriei. Se poate opta pentru plăci violet în culoare solidă, în mozaic sau cu elemente grafice geometrice, în dungi sau florale.

Plăcile violet merg îmbinate cu dale, mobilier și accesorii de decorațiuni de alte culori echilibrându-le proporțiile față de randamentul total. În funcție de nuanță, violetul se asortează bine cu tonalitățile mai sobre – alb, negru, gri și bej – și dă viață alăturărilor originale cu plăcute de verde, albastru azur și roz.