Casa La Pianotta

Porto Azzurro (LI), Italia

marazzi casa la pianotta 000.jpg

Stil mediteraneean și natural pentru un apartament mic, în inima Insulei Elba

Micul apartament cu vedere la mare din Insula Elba, în stațiunea turistică Porto Azzurro, a fost complet renovat, scoțând în evidență natura sa maritimă. Este o construcție contemporană în stil mediteraneean, în care priveliștea uluitoare asupra mării a fost o mare inspirație pentru arhitectul Luca D’Errico, care s-a ocupat de design.

Pentru zona de zi, pentru pardoseală, a fost aleasă gresie porțelanată cu aspect de lemn Vero Natural, așezată în zigzag, în formatul 20x120 cm, o colecție sustenabilă deoarece este realizată din material reciclat 40% și cu tehnologia Sublime Sync, datorită căreia designul se potrivește perfect în textura materialului, în timp ce colecția Stone_Art Steel în versiunea structură Move 3D este folosită ca placare a peretelui pentru a reaminti desenele provocate de valurile mării pe nisip.

Adevăratul protagonist al proiectului este mica terasă acoperită, unde a fost plasată colecția Crogiolo Scenario Tappeto 2 cu efect de val care amplifică și mai mult culorile mării și ale cerului din față.

În sfârșit, și în baie, arhitectul a ales produsele Marazzi, în special Stone_Art: Steel structura Woodcut cu efect dungat pentru acoperirea în spatele lavoarului și fundalul în culoarea Steel pentru ceilalți pereți.


Fotograf Tanya Scotto D'Aniello

Explorează colecțiile din proiect