Proiectanți

Atelier Piola

Categorii

Rezidențial

În Chambery, un apartament din anii ’50 a fost renovat de către cei doi specialiști în proiectare și design interior francezi de la Atelier Piola. Pentru a păstra caracterul cald și primitor al acestui apartament, Atelier Piola a optat pentru o reamenajare conservatoare. Centrul casei este zona de living, care se remarcă prin personalitatea sa. Pentru a-l face mai aerisit și mai luminos, spațiul a fost complet deschis, creându-se un living mare cu bucătărie deschisă.

Pentru pardoseală a fost aleasă colecția Grande Marble Look Ghiara Palladiana și în format 120x120 cm, cu grosime de 6 mm și finisaj mat, folosită pentru a crea motivul grafic alb-negru și efectul stilistic retro.

În zona băii, la nivelul pardoselii și al placărilor, a fost aleasă gresia porțelanată din seria Mystone Limestone, în finisaj Sand Velvet și format 75x75 cm, care are o suprafață caldă la atingere. Gresia a fost aleasă deoarece este rezistentă, durabilă și extrem de ușor de întreținut și curățat, o caracteristică extrem de importantă pentru viața de zi cu zi.

Explorează colecțiile din proiect