Casa La Pianotta

Porto Azzurro (LI) Italia
Proiectul Casa la Pianotta - 1

Stil mediteraneean și natural pentru un apartament mic, în inima Insulei Elba

Micul apartament cu vedere la mare din Insula Elba, în stațiunea turistică Porto Azzurro, a fost complet renovat, scoțând în evidență natura sa maritimă. Este o construcție contemporană în stil mediteraneean, în care priveliștea uluitoare asupra mării a fost o mare inspirație pentru arhitectul Luca D’Errico, care s-a ocupat de design.

Pentru zona de zi, pentru pardoseală, a fost aleasă gresie porțelanată cu aspect de lemn Vero Natural, așezată în zigzag, în formatul 20x120 cm, o colecție sustenabilă deoarece este realizată din material reciclat 40% și cu tehnologia Sublime Sync, datorită căreia designul se potrivește perfect în textura materialului, în timp ce colecția Stone_Art Steel în versiunea structură Move 3D este folosită ca placare a peretelui pentru a reaminti desenele provocate de valurile mării pe nisip.

Adevăratul protagonist al proiectului este mica terasă acoperită, unde a fost plasată colecția Crogiolo Scenario Tappeto 2 cu efect de val care amplifică și mai mult culorile mării și ale cerului din față.

În sfârșit, și în baie, arhitectul a ales produsele Marazzi, în special Stone_Art: Steel structura Woodcut cu efect dungat pentru acoperirea în spatele lavoarului și fundalul în culoarea Steel pentru ceilalți pereți.


Fotograf Tanya Scotto D'Aniello

explorează colecțiile din proiect