<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/5455998644f1.css" type="text/css" media="screen, projection">

Garden Senato

Milan (MI) Italia
Garden Senato

Intervenția asupra Garden Senato, un nou spațiu multifuncțional pentru evenimente din Milano, a implicat fațadele clădirii, curtea principală, porticul, pergola cu terasa și mica anexă (dependință), spațiul multifuncțional și grădina.

Arhitectul Dallolia căutat să armonizeze toate elementele care alcătuiesc complexul, pentru o senzație de continuitate. Barierele arhitecturale au fost, pe cât posibil, eliminate, pentru a optimiza volumele existente și pentru a genera culoare între părțile principale.

Grădina rămâne în centrul distribuției generale și poate fi savurată vizual din toate spațiile. Pentru a evidenția continuitatea cu pietrele naturale din exterior, a fost aleasă colecția Mystone Ceppo di Gré, în finisaje naturale și în format mare (75x150 cm), folosită la placarea intrării în spațiul multifuncțional, într-o parte a scării și în toate băile locației, inclusiv pe perete. Seria Powder Mudîn versiunea naturale (75x150 cm) a fost utilizată pentru pardoseala spațiului multifuncțional și a dependinței, pentru a evoca celelalte pardoseli prezente: beton dezactivat cu pietre naturale și palladiană.

Ph Andrea Martiradonna

explorează colecțiile din proiect