Grand Hotel Adriatic

Opatija, Croația

marazzi grand hotel adriatic 000.jpg

O vacanță de 5 stele la Grand Hotel Adriatic, cu o priveliște uluitoare spre mare. Un hotel cu un stil modern, cu spații mari și elegante, în care alegerea materialelor și a culorilor, precum și a gresiei cu aspect de marmură în format mare și cu aspect de lemn, au caracterizat alegerile de design.

În Opatija, un cunoscut oraș turistic croat de pe coasta de est a Istriei, cu vedere la Golful Kvarner, la poalele Muntelui Učka, se află Grand Hotel Adriatic, cu o arhitectură contemporană care se dezvoltă pe opt etaje, la doar câțiva pași de mare, deasupra promenadei de la malul mării, cu o priveliște minunată. Un hotel cu 317 camere și apartamente, mobilate elegant și dotate cu cel mai bun confort. Fiecare spațiu a fost studiat în detaliu, cu o atenție deosebită pentru materialele folosite, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Colecțiile Marazzi au jucat un rol decisiv in acest proiect, conferind personalitate diverselor medii in care au fost folosite. Farmecul marmurei clasice, cu nervuri contrastante, alternanța de nuanțe deschise și închise și reproducerea nuanțelor multiple grație tehnologiei digitale, sunt reinterpretate in același timp păstrându-și caracterul prețios și unic cu ajutorul plăcilor mari de gresie porțelanată ale colecției Grande Marble Look, folosit aici în nuanțele Golden White, Saint Laurent și Frappucino în format 120x240 cm alese pentru spațiile comune.

Plăci mari Grande Marble Look Frappuccino au fost folosite pentru placarea luxosului Adriatic Sky Spa, situat la etajul opt al hotelului, înconjurat de ferestre mari, cu o priveliște uluitoare asupra mării din jur. Pentru pardoseală s-a optat pentru alternarea diferitelor efecte de materiale; gresie cu aspect de ciment Terratech în format 75x75 cm, o colecție tehnică care aprofundează legătura dintre material și culoare și reprezintă o nouă frontieră a produselor de înaltă performanță, tot prin includerea noii tehnologii antiderapante StepWise, în nuanțele Cannella, Avorio și Senape alături de colecția Vero, dedicată spațiilor exterioare, cu o grosime mare de 20 mm, aleasă în varianta Rovere 40x120 cm, ce încorporează tonurile și finisajul lemnului natural. Pentru camere și apartamente, pe pardoseli și placarea băilor s-au folosit plăci Grande Marble Look în nuanțele Imperiale, Calacatta Extra și Elegant Black ce contribuie la crearea unor spații elegante și contemporane.


Ph. Damil Kalogjera

Explorează colecțiile din proiect