Hotel Bretterbude Büsum

Buesum, Germania

marazzi hotel bretterbude 000.jpg

Hotelul Bretterbude Büsum, ultima apariție a grupului Heimathafen Hotels, se caracterizează prin designul său unic, cu 112 camere și o locație privilegiată pe coasta Mării Nordului. Arhitecții de la Architekturbüro Ladehoff GmbH folosesc pe scară largă ceramica, cu seriile Crogiolo Lume și Crogiolo Zellige, creând ambianțe industriale cu colecțiile Appeal și Terratech.

Hotelul Bretterbude Büsum se prezintă ca fiind cea mai nouă proprietate a grupului Heimathafen Hotels, oferind un hotel Lifestyle unic pe coasta Mării Nordului. Cu 112 camere cu un design neobișnuit, hotelul oferă ospitalitate contemporană pentru toate gusturile.

Situat direct în golful Büsum, hotelul oferă o bază ideală pentru iubitorii Mării Nordului. Ambianța pitorească promite liniște și relaxare, dar în același timp sunt disponibile numeroase activități pentru pasionații de sporturi nautice și pentru familii.

Hotelul a fost proiectat de Architekturbüro Ladehoff GmbH, care a folosit pe scară largă ceramică pentru băi, spa și zona de bar. Formatele mici cu un aspect artizanal din seria Crogiolo Lume în culorile Blue și Black și Crogiolo Zellige Lana sunt folosite pentru a îmbrăca pereții băilor comune, în timp ce pentru pardoseală au fost alese două colecții de gresie porțelanată cu aspect de ciment, Appeal și Terratech pentru un stil industrial.

În spa, alternanța dimensiunilor și culorilor colecției Crogiolo Rice, în versiunile Bianco 15x15 cm și Natural 5x15 cm, face ca pereții să fie plini de viață și dinamici, în timp ce pe pardoseală a fost folosită colecția Terramix în culoarea Bianco, cărămizi de gresie cu aspect nordic în dimensiunea 7x28 cm. Aceeași colecție a fost utilizată și la bar în versiunea Beige.

Bretterbude Büsum oferă o experiență completă pentru oaspeții care doresc să se bucure de frumusețea Mării Nordului.


Fotograf Jens O. Holthaus

Explorează colecțiile din proiect