Hotel San Pietro

Taormina Italia
Hotel San Pietro - 1
Hotel San Pietro

Cu o priveliște uluitoare către Marea Ionică, hotelul Grand Hotel San Pietro din Taormina este propus ca loc de relaxare prin excelență. Clădirea este o vilă de la începutul secolului XX, restaurată recent. În 2020 a avut loc renovarea centrului spa, cu ajutorul arhitectei Teresa Cammara din Messina; aceasta a intervenit în zona demisolului: un „sistem al fundației” dispus cu fața spre o panoramă uluitoare, demonstrând un potențial extraordinar în domeniul proiectării.

Centrul spa se întinde pe o suprafață de 240 mp. Spațiul este aproape în întregime de un alb total. Plăcile mari de gresie porțelanată Allmarble Statuario cu aspect texturat de la Marazzi, în formatul 60x120 cm, alternează cu panouri decorative, realizate cu două culori din colecția Allmarble Lasa (lux și satinate), tăiate și montate la dimensiunea formatului 60x120 cm.

Pentru placările pereților băii, ai băii turcești și ai dușului emoțional, au fost alese Allmarble Frappuccino lux și Allmarble Saint Laurent lux (60x120 cm) care, situate într-o zonă mai ascunsă, conferă senzația că se află în peșterile carstice.

 

Foto Daniele Domenicali

 

explorează colecțiile din proiect