Hotelul Osijek

Osijek Croația
Gresie cu aspect de marmură pentru hotelul Osijek - 1

Aflat pe malul râului Drava, la câteva minute de centrul istoric al capitalei cu același nume din nordul Croației, Hotelul Osijek oferă spații elegante cu un design modern. Locația de neegalat a hotelului, cu vedere la oraș pe de o parte și la râu și la peisajul relaxant al câmpiei regiunii Baranja pe de altă parte, permite oaspeților să exploreze zona înconjurătoare, cu moștenirea sa culturală și naturală bogată și variată.

Proiectul de renovare realizat de arhitectul Zoran Zidarić, solicitat de proprietar pentru a conferi interioarelor un aspect mai sofisticat, realizat cu atenție la detalii, a inclus majoritatea zonelor comune ale hotelului, precum și toate băile, de la cele din unitățile locative la cele ale apartamentelor.

Puternic orientat spre rafinament, spațiul este caracterizat de folosirea predominantă a gresiei porțelanate cu aspect de marmură.
Pereții zonei adiacente recepției sunt conturați cu ajutorul plăcilor de dimensiuni foarte mari Grande Marble Look în esența Grigio Carnico, în care frumusețea marmurei se îmbină cu performanțele tehnice ridicate ale gresiei Marazzi și calitatea ecologică a întregului ciclu de producție, certificat conform celor mai înalte standarde internaționale.

Tonurile deschise, dense, ale nuanței Grigio Carnico, ce conferă personalitate holului de la intrare, lasă loc unor plăci Marble Look Saint Laurent într-o nuanță mai închisă și mai profundă, împreună cu plăcile Marble Look Golden White, elegante și prețioase, pentru placarea băilor numeroaselor încăperi ale hotelului. Ambele esențe fac parte din Allmarble, o colecție de gresie porțelanată care traduce frumusețea celor mai rare tipuri de marmură clasică într-un design contemporan și sofisticat. Nervurile aurii ale celor două esențe cu aspect de marmură se potrivesc perfect cu lemnul deschis la culoare folosit pentru mobilarea camerelor.

În schimb, pentru zona de wellness, s-a optat pentru altă soluție de design; căutarea performanțelor excelente, fără a sacrifica stilul care caracterizează hotelul Osijek, a dus la utilizarea gresiei porțelanate din colecția Plaza, în culoarea White, format 60x120 cm. Dotată cu tehnologie antibacteriană Puro, capabilă să asigure o igienă maximă și protecție a suprafețelor, și cu finisajul avansat antiderapant StepWise, Plaza este soluția optimă pentru acest tip de spațiu și o alegere ecologică, fiind produsă în proporție de 40% din materiale reciclate.

https://www.hotelosijek.hr/en/

explorează colecțiile din proiect