La Zecca

Correggio (RE) Italia
Gresie porțelanată: continuitate între pardoseli și mobilier - 1
La Zecca

La Zecca – Coniamo piaceri este un wine bar cu cramă deschis recent în centrul istoric al orașului Correggio, în provincia Reggio Emilia, în spațiul ce găzduia cândva monetăria orașului.


Cei trei tineri proprietari i-au încredințat proiectul arhitectului Francesco Masoni, care a reușit să pună în valoare interiorul original și tavanul de culoare închisă cu grinzi din lemn, amenajând spațiul într-un stil industrial, dar rafinat.


Inspirațiile materiale sunt cimentul și metalul, încălzite de o esență de lemn caldă și mai rustică, prezentă la nivelul mobilierului, totul pus în evidență de pereții de un albi minimalist.


Colecția Powder de gresie cu aspect de ciment și gama de plăci maxi The Top cu grosime de 6 mm, folosite pentru local, îi conferă personalitate, suprafețele fiind, în egală măsură, performante și plăcute estetic.


Soluțiile alese pentru placări pun în evidență două caracteristici cheie ale gresiei porțelanate: rezistența extraordinară, care o face ideală pentru pardoseli în medii cu trafic intens, precum și versatilitatea stilistică și de proiectare, care o face un material perfect pentru blatul tejghelei barului.

explorează colecțiile din proiect