Mohom Apartments

Lione, Franța

Vechi și contemporan, o dihotomie care se încadrează în noul lanț francez de hoteluri MOHOM cu un concept original: mini-apartamente dotate cu serviciile unui hotel de patru stele și cu confort absolut casnic. Hotelul din Lyon se află într-o clădire din secolul al XVIII-lea, cu mobilier cu design contemporan, culori luminoase și saturate, în contrast cu elementele tradiționale: ferestrele mari cu obloane, balustradele din fier forjat, lambriurile mari. Podeaua este acoperită cu gresie porțelanată cu efect de stejar din colecția Vero, în format Chevron, certificat Greenguard Gold, beneficiind de Premium Technology Marazzi.

Experiența oaspeților reprezintă un subiect de mare atenție și baza în conceptul contemporan de lux.

Bleisure – modul de a călători care combină afaceri și agrement – este o cerință pentru mileniali și Generația Z. A lucra oriunde devine un obicei pentru mulți și acest lucru înseamnă că facilitățile trebuie să ofere servicii în conformitate cu aceste nevoi. În același timp însă, hotelurilor li se cere să ofere un sentiment de familiaritate și de acasă. Serviciul, cu un stil empatic și autentic precum spațiile care întâmpină oaspeții, trebuie să vă facă să doriți să reveniți cu același sentiment care vă face să vă întoarceți „acasă”.

Lanțul hotelier MOHOM a decis să combine aceste două contexte, cel tipic al industriei hoteliere și cel al căminului, integrând fără echivoc spațiile sale din orașele Lyon și Marsilia.

Pe Rue De la Barre, la câțiva pași de Institutul & Muzeul Lumière, unde celebrii frați au inventat cinematograful, și pe malul râului Ron, există o nouă propunere de ospitalitate „în stil francez”, cu spații foarte confortabile, care pun în valoare clădirile preexistente dar care vorbesc despre stil de viață și despre un stil de călătorie extrem de actual.

În hotelul MOHOM din Lyon, camerele sunt mini-loft cu dimensiuni și o ofertă de servicii dedicată celor care călătoresc în companie, în grupuri, în familie.

Mobilierul cu design contemporan se armonizează cu elementele clădirii istorice Hotel-Dieu, amintind de lambriurile din secolul al XVIII-lea, reinterpretate cu culori pline și vii, și podelele din plăci cu montare Chevron.

Modelul tradițional montat în stil maghiar, semn distinctiv stilistic al reședințelor aristocratice începând din secolul al XVIII-lea, este repropus în hotelul MOHOM din Lyon prin colecția Vero, cu plăci de gresie cu efect de stejar de 11x54 cm, cu tăietură moale la 60 de grade și culoare Natural.

Acest tip de montare revine în tendințe deoarece permite să se obțină un efect de mișcare și posibilitatea de a crea mereu noi design-uri potrivite fiecărui stil, capabile să ofere oricărui mediu o idee de eleganță și lejeritate.

Colecția Vero, potrivită și pentru montare în exterior, este rezultatul celor mai avansate tehnologii brevetate Marazzi. Procesul inovator de producție Sublime Sync permite ca tipărirea digitală să coincidă cu structura materialului de înaltă definiție, restabilind nodurile și caracteristicile tactile ale lemnului cu o adâncime neobținută până în prezent, avansând astfel și mai mult veridicitatea estetică în comparație cu esențele naturale.

Materialitatea se îmbină cu o calitate estetică excelentă datorită tehnologiei proceselor de producție Marazzi, atentă la impactul redus asupra mediului și prin reducerea consumului de apă și energie și recuperarea – până la 40% – a deșeurilor. Vero este, de asemenea, una dintre colecțiile certificate Greenguard, în această clasă Gold, datorită emisiilor scăzute de compuși volatili în mediile interioare.

Explorează colecțiile din proiect