Parco Ducale Luxury Rooms

Parma (PR), Italia

marazzi parco ducale 000.jpg

Proiectanți

Gianluca Vetruccio

Un apartament elegant, situat în apropiere de Parco Ducale din Parma, oferă o experiență de lux modern-contemporan, creând un spațiu prestigios cu materiale de excelență.

Apartamentul situat în apropierea Parco Ducale din Parma, în cartierul pitoresc Borgo Santo Spirito, se transformă într-o experiență de lux prin intermediul proiectului Parco Ducale Luxury Rooms, realizat de arhitectul Gianluca Vetruccio.

Atenția deosebită la alegerea materialelor este evidentă încă de la intrare, unde pardoseala realizată din gresie porțelanată Treverksoul Neutral în format Chevron 11x54 cm cu montaj în spic unguresc oferă un stil modern-contemporan camerelor acestui apartament situat în inima centrului istoric. Diversitatea tonalităților naturale oferă rafinament și eleganță camerelor, creând un mediu primitor și de clasă.

În băi însă, arhitectul se distinge prin utilizarea inspirată a culorilor. Plăcuțele de format mic Crogiolo Lume culoarea China din prima baie și culoarea Green din a doua, a fost folosit pentru accentuarea pereților băilor, oferind profunzime spațiilor. Nuanțele evocative ale acestei serii se integrează armonios cu alte colecții Marazzi folosite, creând un mediu care tinde să evoce natura din jur. Seria Eclettica culoarea Purple, poziționată deasupra elementelor sanitare, oferă un contrast extraordinar, în timp ce gresia porțelanată cu aspect de ciment Cementum culoarea Ash îmbracă restul pereților, inspirată din tonurile naturale ale pământului și ale nisipului, în perfectă armonie cu spațiul general al băii.

Fiecare detaliu al acestui proiect reflectă calitatea, frumusețea și armonia căutate de proprietari.


Fotograf: Elisa Marmugi

Explorează colecțiile din proiect