<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/786eacf86bb3.css" type="text/css" media="screen, projection">

Small houses

Portovecchio di Portoguaro (VE) Italia
Small houses

Complexul rezidențial este caracterizat de un element cu puternică consistență materială, un fel de zid care se confruntă cu contextul citadin, aproape de a dori să-i protejeze interiorul. Acest soclu este un perete ventilat realizat cu plăci de gresie porțelanată Stone-Collection. Placarea în formatul 30x120 cm accentuează percepția orizontală a clădirii și creează efectul material al unei pietre. Soclul se întrerupe pentru a lăsa loc unei ample logii, obținute la primul nivel pentru a permite să se perceapă zona locuită, în timp ce, la etajul superior, a fost încorporat un element mai ușor, care pare a fi ținut aproape cu forța de soclu, care din loc în loc se înalță pentru a încheia ridicările scurte ale complexului. Materialele de finisare încearcă să lumineze acest element în înălțime, tencuiala albă se alătură unei acoperiri din metal argintiu pentru a se confunda și amesteca în orizont; și muchiile stratului se rotunjesc și se conectează coplanar cu zidăria pentru a nu se opune liniilor de streașină care delimitează și oferă percepția clară și absolută a înălțimii clădirii.