Tseng Feng Tazi Shian

Taipei Taiwan
Tseng Feng Tazi Shian - 1
Tseng Feng Tazi Shian

Fațade ventilate și gresie porțelanată: o combinație câștigătoare pentru o arhitectură din ce în ce mai sustenabilă.
În Taiwan, în cadrul proiectului de construcție a unei locuințe private din Taipei, plăcile maxi din ampla gamă Grande au fost utilizate pentru placarea exterioarelor fațadei ventilate a clădirii.


Materialul preferat a fost versiunea Solid Color în cele două culori, alb și negru, cu o textură a suprafeței cu o consistență plină și întreținere practică. Placarea exterioară a fațadei ventilate a fost realizată cu Grande Solid Color White în formatul cel mai mare din gamă - cel de 160x320 cm - și cu grosime de 12 mm. Varianta Solid Color Black a fost folosită, în schimb, ca inserție decorativă pe unul dintre pereți.


Avantajele fațadelor ventilate completează, prin urmare, caracteristicile tehnice extraordinare ale gresiei porțelanate, în special rezistența la agenții atmosferici și umiditate, făcând-o perfectă și ca placare pentru clădiri și oferind un exemplu valid de arhitectură sustenabilă orientată spre eficiență energetică.
Intervenția, de mare prestigiu arhitectonic, s-a desfășurat sub egida studioului de arhitectură Ho-Yao Architecture și a fost proiectată în Taiwan, folosind cele mai sofisticate tehnologii de construcție. Finalizat la începutul anului 2021, proiectul este o realizare avangardistă, un exemplu tangibil pentru evoluțiile care au avut loc în acest domeniu. 


Proiect: Ho-Yao Architecture 
Proiect realizat în parteneriat cu Link Kind Trading

explorează colecțiile din proiect