Proiectanți

Storm Studio

Categorii

Rezidențial

Într-un peisaj specific vieții rurale toscane, de o mare valoare ecologică și supus unor constrângeri de ordin peisagistic, este amplasată vila proiectată de Storm Studio Architecture. Aceasta este caracterizează de dispunerea pe plan orizontal și prin volumele care definesc terasele. Denivelările și panta dealului sunt legate între ele prin intermediul zidurilor și terasamentelor placate cu piatră, care amintesc de pereții din piatră uscată, specifici arhitecturii rurale din zonă.

Spațiile din exterior, extrem de îngrijite, sunt proiectate cu următoarele materiale: colecția de gresie porțelanată Mystone Pietra Italia20 Beige (format 40x120 cm) este montată pe pardoseala supraînălțată de pe majoritatea teraselor, în timp ce aspectul de lemn al Treverkdear20 în culoarea Brown (format 20x120 cm) delimitează pragurile și zonele din apropierea locuinței.

Gresia porțelanată cu grosime de 2 cm a permis realizarea de planuri perfecte pe pardoseala flotantă exterioară, chiar și pe suprafețe mari, conferind omogenitate și control al culorilor, precum și soluții pentru rezolvarea dificultăților, cum ar fi eliminarea apei de suprafață de sub aceeași pardoseală.

Explorează colecțiile din proiect