Villa Aurora

Isola KRK Croația
Gresie porțelanată pentru o casă de vacanță - 1
Villa Aurora

Ivana Babić a proiectat Villa Aurora, situată în extremitatea sudică a insulei Krk. Concepută pentru un număr redus de oaspeți, această casă de vacanță are patru dormitoare și o zonă pentru piscină dotată corespunzător, cu o zonă de luat masa relaxantă și umbrită.

Profesionalismul recunoscut și calitatea produselor Marazzi au reprezentat factorul decisiv pentru designer, care a ales compania din Modena ca unic furnizor de plăci ceramice. Grande Marble Look Statuario, în variantele Lasa, Brera Grey și Golden White, a fost folosită pentru placarea pardoselilor din zona de zi și a pereților celor patru băi. 

Aspectul de marmură se regăsește și în bucătărie, la nivelul insulei și al backsplash-ului, unde plăcile The Top cu grosimea de 12 mm devin soluții funcționale și de amenajare integrate cu suprafața podelei.

Scara ce duce la etajul superior este acoperită cu colecția cu aspect de lemn Treverktrend (Rovere Scuro) și reprezintă elementul de discontinuitate din zona de zi, pe care îl găsim și în dormitoare, împreună cu Treverkhome în esența Frassino. Gresia cu aspect de lemn a fost folosită și pentru placarea peretelui dedicat zonei de relaxare în aer liber, cu un duș cu design deosebit, realizat cu plăci The Top Marble Look Golden White cu grosime de 12 mm, și o cadă cu hidromasaj. Plăcile The Top Marble Look Statuario, extrem de igienice, rezistente și inalterabile în timp, au fost folosite și pentru blatul mesei și al măsuțelor de cafea din zona exterioară, ceea ce arată flexibilitatea lor estetică și funcțională. Zona piscinei este pusă în valoare de tonurile calde ale plăcilor Mystone Limestone cu aspect de piatră, realizate cu tehnologia High Performance, cu proprietăți antiderapante datorate tehnologiei inovatoare StepWise. Această serie este disponibilă în trei finisaje, inclusiv Velvet și structurat, în două formate cu grosime de 20 mm și în noile formate de 120x120 și 60x120 cm cu grosime de 6 mm

 

Foto Miro Svetec