Cercetare și Dezvoltare

Încă de la începuturi, Marazzi a dedicat resurse importante activității de cercetare și dezvoltare, producând în regie proprie, sau în colaborare cu principalii furnizori de instalații și utilaje, tehnologia necesară pentru realizarea propriilor produse, dezvoltând un know-how tehnologic important în cadrul Grupului.

Utilizarea „cuptoarelor tunel” în anii '50, brevetul pentru monoardere în anii '70 (devenită apoi procesul de producție cel mai răspândit în lume), brevetul Firestream (smălțuirea pe suport incandescent) în anii '80, reprezintă etape fundamentale ale unei istorii de R&D pentru Marazzi absolut remarcabile.

Azi, Marazzi poate conta, în afara zecilor de brevete tehnologice, pe sisteme extrem de sofisticate, capabile să asigure nu numai niveluri înalte de productivitate și calitate, dar și o importantă flexibilitate productivă, care permite producției să varieze în mod rapid, conform tendințelor diferitelor piețe.

Marazzi participă și la proiecte de dezvoltare de noi procese și noi tehnologii în parteneriat cu principalii producători de inovații tehnologice și în colaborare cu Universități și Institute de cercetare.

Cine suntem

Marazzi este marca cea mai cunoscută în sectorul plăcilor de ceramică...

Descoperă mai mult
Istorie

From a “cardboard factory” to a multinational company with manufacturing plants...

Descoperă mai mult
Calitate, Mediu și Siguranță

Pentru Marazzi, calitatea înseamnăcalitatea produsului, durabilitatea mediului și respectul siguranței lucrătorilor...

Descoperă mai mult
Centrul Stil

Marazzi a făcut întotdeauna din cercetarea estetică un punct de forță al propriei oferte...

Descoperă mai mult