Cine suntem


Marazzi este marca cea mai cunoscută în sectorul plăcilor de ceramică  Prezentă în peste 140 de țări, este universal recunoscut ca sinonim al ceramicii de calitate pentru pardoseli și placări și simbol al celei mai bune etichete made in Italy în sectorul decorațiunilor interioare și al designului.

Marazzi a fost fondată în anul 1935 în Sassuolo, într-o zonă care a devenit polul de avangardă la nivel internațional al creației de plăci de ceramică de calitate superioară și care crescut de-a lungul deceniilor împreună cu compania.

Lui Marazzi i se datorează principalele inovații tehnologice, de proces și de design în sectorul plăcilor ceramice - dintre care unele reprezintă importante fragmente ale istoriei ceramicii moderne - care au făcut compania și zona un punct de referință pentru întreaga lume a ceramicii.

O atitudine constantă a cercetării și a experimentării, capacitatea de a anticipa schimbările și evoluția spațiilor de locuit, a arhitecturii și a designului, atenția pentru mediu și durabilitate. Acestea sunt punctele forte care au permis Marazzi să cucerească vârfurile sectorului, în Italia și la nivel internațional, și de a confirma constant propriul leadership.

În ultimii cinci ani, Marazzi a dublat capacitatea de producție a uzinelor Fiorano Modenese și Finale Emilia, a reamenajat fabricile vechi din Sassuolo și laboratoarele de cercetare, a renovat sediul cu birouri noi și un showroom nou, a restaurat și deschis publicului Crogiolo, clădirea din anii ‘30 în care s-a născut familia Marazzi și a deschis magazinele emblematice din Milano, Londra, Paris, Varșovia și Lyon.
 
Azi, Marazzi face parte din Mohawk Industries Inc., cel mai mare producător mondial în sectorul pardoselilor, listat la Bursa din New York, și se bucură de o extraordinară notorietate internațională, atât în rândul proiectanților, arhitecților și companiilor de construcții, cât și al distribuitorilor și clienților finali

 

Istorie

Marazzi a fost fondată în anul 1935 în Sassuolo, într-o zonă care a devenit polul de avangardă la nivel internațional...

Descoperă mai mult
Centrul Stil

Marazzi a făcut întotdeauna din cercetarea estetică un punct de forță al propriei oferte...

Descoperă mai mult
Cercetare și Dezvoltare

Încă de la începuturi, Marazzi a dedicat resurse importante activității...

Descoperă mai mult
Calitate, Mediu și Siguranță

Pentru Marazzi, calitatea înseamnăcalitatea produsului, durabilitatea mediului și respectul siguranței lucrătorilor...

Descoperă mai mult