Reabilitarea clădirilor

Restructurare și reabilitare

O clădire modernă poate să răspundă nu numai la cerințele distributive ale proiectului, ci trebuie să fie concepută ca o mașină inteligentă, interactivă, flexibilă, capabilă să modifice în timp propriul aranjament funcțional și, în multe cazuri, și propriul aspect exterior. Rețelele tehnologice, traseele cablajelor, instalațiile de aer condiționat și iluminare, au devenit componente esențiale ale proiectului și, împreună cu obligațiile unui inderogabil de acum control energetic, orientează multe dintre alegerile constructive. Fațadele ventilate și pardoselile supraînălțate Marazzi Engineering sunt răspunsuri eficace la multe dintre aceste nevoi.

Sistemele de fațade ventilate Marazzi Engineering, testate de douăzeci de ani de experiență, sunt eficiente și rapid de instalat.
Aplicate pe construcții noi sau pe clădiri existente, nu numai că permit un control absolut al imaginii, dar și protejează structurile de agenții atmosferici și furnizează o contribuție semnificativă la izolarea termică și acustică a construcției. Ușor de demontat și de înlocuit, fațadele ventilate simplifică operațiunile de reabilitare estetică și funcțională a arhitecturii, fără a interveni asupra vieții și a structurii clădirilor.

Pardoselile supraînălțate simplifică traseele rețelele tehnologice, asigură o distribuție perfectă a utilităților și o modificare ușoară a punctelor de acces, făcând posibilă „redestinarea” și reabilitarea unei clădiri existente, chiar și istorice, instalând sisteme în pardoseală, fără a interveni asupra pereților și a acoperirilor.
În particular, pardoselile supraînălțate ale Marazzi Engineering, în afară de a oferi atât în interior, cât și în exterior un înalt standard estetic și prestații excelente în materie de rezistență și durată, permit sarcini de operare considerabile și asigură performanțe impecabile și în situații de trafic intens.