Soluții și servicii

Marazzi Engineering: proiectare de fațade ventilate și pardoseli supraînălțate

Marazzi Engineering este societatea Grupului Marazzi dedicată susținerii lumii proiectării și construcțiilor pentru realizarea de sisteme de placare a suprafețelor pentru interioare și exterioare, în special fațade ventilate și pardoseli supraînălțate.  Douăzeci de ani de realizări în Italia și în lume au permis lui Marazzi Engineering să dezvolte sisteme și soluții extrem de fiabile și sigure și să alăture arhitecți, dezvoltatori și constructori în cursul întregului proces de proiectare și de construire.

Marazzi Engineering nu este numai un furnizor, ci își propune să fie un actor participant și un partener de încredere, gata să însoțească diferiți operatori în toate fazele lucrării.
În faza de elaborare, Marazzi Engineering poate susține proiectanții în definirea studiului de fezabilitate, în sugerarea soluțiilor diferite în funcție de costuri, formularea bugetului, propunerea și căutarea de materiale cu caracteristici speciale tehnice și estetice, pregătirea eșantioanelor în real sau copie, redactarea articolelor caietelor de sarcini și de licitații. În faza de execuție, Marazzi Engineering este capabilă să gestioneze în totală autonomie realizarea comenzii, de la desenele executive până la instalare și verificare.

Nucleul societății este un birou tehnic de proiectare și consultanță, structurat pentru a oferi soluții constructive și informații proiectanților, care cuprinde și o echipă de specialiști dedicată vizitării șantierelor, efectuării de măsurători și urmăririi tuturor fazelor de instalare și verificare. Biroul tehnic este sprijinit de o echipă de specialiști/comerciali care primește cerințele proiectanților și clienților, caută materiale și realizează oferte, acționează ca o interfață cu birourile de achiziții, pregătesc caiete de sarcini și licitații. O structură organizatorică rapidă și eficientă care răspunde în timp foarte scurt celor mai variate solicitări. De la evaluarea preliminară la întreținerea operelor, Marazzi Engineering candidează pentru a fi un adevărat contractor general, cu garanția maximului expert în materie de placări interioare și exterioare a clădirilor.

Download