<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/5d8c706a1b3c.css" type="text/css" media="screen, projection">

Area ex Sieroterapico

Milan (MI) Italia

Proiectul, care implică o suprafață construită de 15000 de mp se introduce în zonele scoase din funcțiune și recuperate din Milano, în inima sistemului de canale Navigli. Două mari baloane de sticlă și unul mai mic, asimetrice, creează un joc de volume transparente, proiectate cu obiectivul de a pune în valoare contextul urbanistic deja prezent, fără a fi invazive. Un joc de transparențe și de lumini care permite să se vadă dincolo de structură. Interiorul clădirii este caracterizat de plafoane înclinate care conferă și celor care se găsesc la etajele inferioare senzația de a fi într-o mansardă. Pardoseala flotantă Marazzi Engineering a reușit să se adapteze cu extremă flexibilitate la structura arhitectonică, în același mod proprietățile reflectante ale gresiei cristalizate SistemA de la Marazzi Tecnica utilizată ca finisaj, evidențiază jocurile de lumini create de marile ferestre de sticlă ale structurii.

Proiectanți

  • Dante O. Benini & Partners Architects

Căutare proiecte