<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/ea577fe55f59.css" type="text/css" media="screen, projection">

Baggiovara Centre shopping mall

Baggiovara (MO) Italia

Centrul comercial cădire nouă conține un supermagazin alimentar și diferite magazine alimentare învecinate pe o galerie internă pe două niveluri. Organizarea introvertită a spațiilor de vânzare care se proiectează pe culoarele interioare, generează o cortină murală exterioară compactă a cărei valoare este sporită de utilizarea unei placări ceramice realizate cu tehnologia „Firestream” Marazzi, cu hașurări cu geometrie netă și puternice contraste cromatice. În interior, pardoseala urmează mersul poliform al galeriei, propunând la primul etaj un mozaic cu complexul desen geometric realizat din plăci de gresie fină porțelanată Marazzi, care generează efecte cromatice de mare eleganță. Marazzi Engineering a furnizat toate placările și pardoselile interioare și exterioare ale clădirii, inclusiv scările și suprafețele de serviciu. O implicare relevantă a fost cerută de proiectarea executivă a placărilor de fațadă și a pardoselilor galeriilor interioare, efectuată în strânsă colaborare cu proiectanții, astfel încât să transpună în scheme de montare raționale complexitatea desenelor de plecare. După ce s-a pregătit un reticul de lucru a fost posibil să se identifice profilurile diferitelor elemente ale mozaicului, care au fost obținute prin tăiere de precizie cu jet de apă de fonduri de diferite culori.

Căutare proiecte