<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Bistrot Lavazza

Torino (TO) Italia

Noul Headquarter Lavazza se ridică pe cenușa fostei zone industriale Enel. Proiectul, supranumit „Nuvola” (Nor), se dezvoltă pe o întreagă insulă urbanistică a orașului Torino și acoperă o suprafață de peste 30 de mii de metri pătrați. Conceput de Cino Zucchi Architetti cu RGAstudio, conține nu numai noul sediu al companiei cu birouri de avangardă, dar și un muzeu al acesteia, un centru de evenimente-congrese pentru a găzdui dezbateri, întâlniri culturale, muzicale și artistice și un bistrou conceput pentru angajați deschis și altor cetățeni. Și chiar în Bistrot Lavazza au găsit locația perfectă plăcile de gresie porțelanată cu efect de ciment Block. Diferitele culori Mocha, White, Greige, Silver alese în formatul personalizat de 25x75 cm, alternează între ele și creează un interesant efect geometric. Materialele utilizate pentru sala de mese -lemn, gresie porțelanată, tapet- ample structuri din sticlă și culori stinse și clare ale mobilierului contribuie la crearea unei atmosfere familiare și domestice.

Proiectanți

Intervenții

Colecții

Căutare proiecte