<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/ea577fe55f59.css" type="text/css" media="screen, projection">

Courthouse

Ostrava Cehia

În cadrul amplului proiect de reabilitare și construire de noi clădiri publice la Ostrava, în Republica Cehă, inițiat la sfârșitul anilor 90, noul Palat de Justiție se prezintă ca una dintre intervențiile de mari dimensiuni și complexitate. Pentru a acoperi exteriorul fațadelor ventilate ale celor două corpuri din care se compune complexul, au fost folosite plăci ceramice de gresie porțelanată Marazzi cu sistem la vedere pentru prinderea paramentelor de structura metalică. Două au fost culorile și finisajele alese de proiectanți pentru a ușura ulterior complexul care vede ceramica îmbinată cu mari vitrate panoramice.

Proiectanți

  • Miroslav Chobot
  • Czeslaw Mendrek

Căutare proiecte