<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/2351ff82ee70.css" type="text/css" media="screen, projection">

Fu Hua Chien Hsi

Lin Kou Taiwan

A construi și a transforma orașele este o sarcină extrem de importantă, o deschidere de credit spre un viitor care poate deveni o ocazie pentru a introduce condiții mai bune de mediu în peisajul urban în devenire, oferind noi spații de relație și situații cu înalt nivel al calității. Cu acest spirit, arhitectul Yao Jen a abordat proiectarea părților comune ale luxosului condominiu Fu Hua Chien Hsi. Mai mult decât un filtru care desparte spațiul public de inima privată a clădirii, intervenția lui Yao Jen Lu este o invitație la a intra într-o atmosferă caldă, cuprinsă în elegante panouri din lemn. Spațiul este structurat ca un parcurs în mai multe etape, punctat de prețioase intarsii ale pardoselii, al cărei desen subliniază profunzimea ambianței. La intrare, suprafața striată de culoare bej, din gresie porțelanată Soho Marazzi, din plăci de 60x120 cm, este desenată de o falsă perspectivă obținută de inserții în parchet de lemn într-o caldă tonalitate ambrată. Odată depășită zona de primire, centrul parcursului este rezolvat ca un salon circular, abia ecranată de o suprafață structură din vergele de lemn. Și aici pardoseala subliniază și accentuează mersul spațiului cu desenul concentric cate alternează inele de lemn cu plăcile de gresie, care au fost special profilate în segmente trapezoidale pentru a secunda compoziția circulară a desenului. Depășit acest nod central, ambianța revine la a se întinde sub un lung perete vitrat, ca o sală confortabilă de relaxare dominată de tonuri bej și tortora, unde găsesc loc o zonă de lectură și conversație, un mic birou și un bar elegant. Aceeași grijă și aceeași paletă cromatică revine în celelalte zone ale intervenției: în coridoarele de distribuție, unde pardoselile din plăci mari de 60x120 cm Stone Collection Marazzi de culoarea fildeșului dialoghează cu pereții placați cu module 50x50 cm de gresie albă a colecției Metope Marazzi; în piscina acoperită, unde azurul bazinului se joacă cu tonalitățile calde ale pereților din Sandstone Avorio produsă de Marazzi España și ale pardoselilor placate cu module 30x60 din seria Percorsi Marazzi.

Proiectanți

  • Jen Lu Yao

Categorii

Căutare proiecte