<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/ad95a10e22be.css" type="text/css" media="screen, projection">

Hotel Zallinger

Bolzano (BZ) Italia

Extinderea refugiului Zallinger, cu ajutorul studioului noa* din Bolzano, a recreat aspectul inițial al unui sat mic, restabilind, în cheie modernă, formele tradiționale ale pășunilor montane din Tirolul de Sud. Renovarea s-a realizat cu respectarea principiilor sustenabilității și turismului responsabil. În corpul central al refugiului, celor 13 camere existente li s-au adăugat alte 24, formate din module prefabricate din lemn, realizate pe comandă, pentru a se încadra mai bine în context. Colecția de gresie porțelanată Mystone Pietra di Vals de la Marazzi a fost alegerea studioului noa* pentru zonele comune cu trafic intens, precum holul, restaurantul și spa-ul, inserate în complexul central, precum și în zonele de baie, create într-o continuitate perfectă cu dormitorul. Cu o interpretare mai mult decât realistă a culorilor și a nervurilor de suprafață ale cuarțitului rar, colecția combină aspectul de piatră naturală cu întreținerea redusă, performanțele ridicate și rezistența la agenți atmosferici și uzură, aspecte fundamentale într-un mediu aflat la altitudine ridicată, cu climă aspră.

Căutare proiecte