<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

"Il cielo" iGuzzini

Barcellona Spania

Il cielo iGuzzini se găsește în apropierea diferitelor noduri rutiere ale Barcelonei, într-o condiție de stabilitate fragilă, în terenul unde se instalează. Fără a modifica topografia, se delimitează în prealabil un mare spațiu subteran regulat de depozit, marcare, showroom, auditorium, servicii tehnice. Această acoperire se propune ca un sol tehnic exterior, astfel încât să funcționeze ca un showroom exterior. Pe acest recipient îngropat se ridică clădirea corporativă, de formă sferică, chiar dacă ușor deformată în partea de sud. Un mare gol central, ocupat de unicul pilastru de care se suspendă întreaga clădire, permite un control luminos și energetic mai mare al clădirii. Spațiile dispuse în această volumetrie se vor destina atelierelor specializând nivelurile superioare pentru cercetare. Marazzi a furnizat materialul ceramic pentru pardoseala supraînălțată a tuturor etajelor, pentru exterior și pentru pardosirea și placarea serviciilor. De asemenea, pentru scara principală a fost realizat un produs ad-hoc pentru proiectul obținut prin tăierea gresiei EvolutionStone și SistemT Graniti.

Căutare proiecte