<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a9f821c8cc3d.css" type="text/css" media="screen, projection">

Scrigno Lab

Santarcangelo di Romagna (RN) Italia

Intervenția de reabilitare a sediului Scrigno, companie producătoare de armături pentru uși și ferestre glisante, a fost coordonat de biroul de arhitectură Studio Pampa și de Studio Giacobbi Venturini Ferrini. Noul proiect al sediului central, la Santarcangelo di Romagna, provincia Rimini, a prevăzut în interiorul lui realizarea Scrigno Lab, un spațiu dinamic care conține showroom-ul și sălile pentru convenții și cursuri de formare corporative. Și exteriorul a fost subiect al intervenției: marele platou din asfalt a fost transformat într-o piață verde centru de greutate între diferitele clădiri ale companiei (birouri, depozite, producție). Pentru terasa panoramică, proiectanții au optat pentru pardoseala supraînălțată cu gresie porțelanată cu aspect de piatră Mystone Pietra di Vals Antracite 40x120 cm cu grosimea de 20 mm, iar pentru aleile platoului a fost aleasă Mystone Pietra di Vals Antracite 60x120 cm. În afara aleilor, Mystone Pietra di Vals acoperă și structurile de șezut, bazinul ornamental al grădinii, biroul sălii de conferințe și showroom-ul. Ph Elodie Cavallaro

Proiectanți

  • Filippo Piva
  • Cristian Guidi
  • Michele Giacobbi
  • Studio Pampa
  • Studio Giacobbi_Venturini_Ferrini

Căutare proiecte