<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/4d686c7236cd.css" type="text/css" media="screen, projection">

Small houses

Portovecchio di Portoguaro (VE) Italia

Complexul rezidențial este caracterizat de un element cu puternică consistență materială, un fel de zid care se confruntă cu contextul citadin, aproape de a dori să-i protejeze interiorul. Acest soclu este un perete ventilat realizat cu plăci de gresie porțelanată Stone-Collection. Placarea în formatul 30x120 cm accentuează percepția orizontală a clădirii și creează efectul material al unei pietre. Soclul se întrerupe pentru a lăsa loc unei ample logii, obținute la primul nivel pentru a permite să se perceapă zona locuită, în timp ce, la etajul superior, a fost încorporat un element mai ușor, care pare a fi ținut aproape cu forța de soclu, care din loc în loc se înalță pentru a încheia ridicările scurte ale complexului. Materialele de finisare încearcă să lumineze acest element în înălțime, tencuiala albă se alătură unei acoperiri din metal argintiu pentru a se confunda și amesteca în orizont; și muchiile stratului se rotunjesc și se conectează coplanar cu zidăria pentru a nu se opune liniilor de streașină care delimitează și oferă percepția clară și absolută a înălțimii clădirii.

Proiectanți

  • Francesco Steccanella
  • Roberto Galasso

Categorii

Căutare proiecte