<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/fabf51e26398.css" type="text/css" media="screen, projection">

Marazzi, partener al Milano Design Film Festival

Luni 14 Octombrie 2019

Marazzi, partener al Milano Design Film Festival

În perioada 24 – 27 octombrie 2019, la Anteo Palazzo del Cinema din Milano, întâlnirea cu cinematografia și designul a ajuns la cea de-a șaptea ediție.
Marazzi prezintă „Ornamento e Delitto”, de Aldo Rossi, Gianni Braghieri și Franco Raggi, în regia lui Luigi Durissi.

Marazzi, lider mondial al sectorului plăcilor și ceramicii, reînnoiește parteneriatul cu Milano Design Film Festival, întâlnirea anuală cu cinemaul și designul care prezintă pe marele ecran povestea proiectanților, stilurilor, avangardei și cercetărilor pe mari teme sociale ale locuirii și ale proiectării.

Titlul ales pentru această a șaptea ediție a Festivalului, „Mind The Gap”, este o invitație pentru a înțelege diferențele, a reflecta asupra schimbărilor și a ne gândi la revoluția digitală printre filme biografice, scurtmetraje și o serie importantă de avanpremiere.

Anul acesta, Marazzi însoțește filmul „Ornamento e Delitto”, filmat doar cu Aldo Rossi, Gianni Braghieri și Franco Raggi, în regia lui Luigi Durissi, produs cu ocazia celei de-a XIII-a Trienale de la Milano (1973) și readus recent pe ecrane la Cineteca din Bologna. Marazzi este partener al Milano Design Film Festival încă de la prima ediție, un parcurs care arată intenția clară a Grupului de a menține viu dialogul cu lumea designului și arhitecturii, contribuind la spiritul festivalului în ceea ce privește cercetarea și promovarea de conținut de înaltă calitate.

Milano Design Film Festival se va desfășura în Anteo Palazzo del Cinema din Milano, de joi 24 până duminică 27 octombrie, având în program peste 50 de filme. Proiecția filmului „Ornamento e Delitto”, care, ca orice peliculă din cadrul festivalului, merită un credit pentru pregătire emis de Ordinul Arhitecților din Milano în auto-certificare, va avea loc pe 25 octombrie, la 18:30 și în 26 octombrie, la 16:00, în Sala Astra