<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/ad95a10e22be.css" type="text/css" media="screen, projection">

Milano Design City 2020: Marazzi prezintă Puro

Miercuri 30 Septembrie 2020

Milano Design City 2020: Marazzi prezintă Puro

Marazzi prezintă Puro, noua tehnologie antibacteriană care elimină bacteriile și microorganismele dăunătoare de pe suprafețele ceramice.

În avanpremieră la Milano Design City, o nouă generație de produse antibacteriene pentru a proiecta și a trăi în camere mai sănătoase, mai curate și mai sigure.

Marazzi, lider internațional în materie de design și producție de plăci din ceramică, prezintă Puro, noua tehnologie antibacteriană pentru suprafețe ceramice, concepută pentru a elimina până la 99,9% din bacterii și alte microorganisme dăunătoare.
Prin încorporarea de aditivi pentru a contracara proliferarea microbilor pe parcursul procesului de producție, înainte de arderea la 1200 °C, Puro Marazzi Antibacterial garantează o acțiune antimicrobiană și antibacteriană constantă, în orice condiții de luminozitate, precum și o durabilitate excepțională a suprafețelor, prevenind în mod dinamic formarea semnelor de deteriorare organică.

Puro Marazzi Antibacterial este un tratament ireversibil ce garantează o protecție antibacteriană constantă în timp, testată conform celor mai stricte standarde internaționale, care rămâne activă pe tot parcursul ciclului de viață al suprafețelor și nu trebuie activată de agenți externi, precum razele UV. Plăcile ceramice Puro Marazzi Antibacterial pot fi utilizate atât pe pardoseală, cât și pe pereți, în medii rezidențiale, comerciale și publice, și sunt indicate în special în contexte în care este necesar să se garanteze igiena, curățenia și siguranța maximă.

Carácter, prima colecție Marazzi realizată cu tehnologia antibacteriană Puro, este prezentată în avanpremieră cu ocazia Milano Design City 2020. Carácter este o colecție de pardoseli și placări care combină, pentru prima dată, 3 tehnologii dezvoltate în laboratoarele Marazzi. Sunt produse antimicrobiene cu acțiune constantă, cu o suprafață antiderapantă, netedă și ușor de curățat pentru că este lipsită de rugozități (brevet StepWise™) și realizate cu un circuit închis, cu un procent de peste 40% de materiale reciclate.

Carácter este ideală pentru pardoseli și placări interioare și exterioare. Colecția are o dublă personalitate: sobră și minimalistă, în culorile Blanco, Arena și Greige, și cu un caracter puternic, în tot atâtea variante de culoare, de la gri la maro, cu incluziuni de pietricele de diferite forme, dimensiuni și culori, care caracterizează suprafața. Rezultatul este un material neted la atingere, întărit de soluția avansată antiderapantă StepWise™.
 

Colecții