Bucătăria deschisă și multifuncțională

timp de lectură minutele

Bucătăria devine un mediu fluid care se sincronizează cu zona de zi. Alegerea materialelor este orientată către ușurința în gestionare, iar colecțiile The Top permit suprafețe sigure și rezistente, ce pot fi adaptate în soluții personalizate. Ample posibilități de combinare și Mix&Match între aspectele de marmură, piatră sau lemn.

Interioare casnice cu bucătării dinamice și deschise care coexistă, se completează, în spațiul de locuit al zonei de zi. Trend născut din apartamentele urbane, care se restrâng în dimensiuni, aceste spații multifuncționale exprimă nevoia de a locui într-un mod fluid, între public și privat, între munca de acasă și viața de zi cu zi. Alegerea materialelor se concentrează pe ușurința în gestionare și pe multifuncționalitate: gresia porțelanată asigură suprafețe sigure și rezistente, chiar și în contact cu alimentele, datorită tehnologiei premium Puro Marazzi Antibacterial, ce poate fi aplicată pe scară largă de la bucătărie la elementele de living.

Plăcile de dimensiuni mari Marazzi The Top subliniază prezența decorativă importantă a gresiei porțelanate. Aplicabile de la blaturile de lucru la backsplash din zona de lucru, de la mese la placări verticale a mobilelor de depozitare, colecțiile permit obținerea de soluții personalizate de mobilier cu personalități multiple. De exemplu, remarcabila fidelitate a detaliilor colecției Wood Look poate fi asociată cu textura călduroasă și poroasă a travertinului sau cu nervurile desenate și estompate ale marmurilor prețioase policrome, care creează placări verticale cu un aspect vibrant. Alegerea efectelor de marmură mai tradiționale, cum ar fi Statuario sau Calacatta, permite, în schimb, aducerea tradiției în spații minimaliste și contemporane.

Stilul Mix&Match pentru culori și texturi ale plăcilor mari The Top creează medii cu stiluri și atmosfere diferite, în care diversele elemente ies în evidență în moduri variate. Gresia porțelanată apare în mese cu dimensiuni generoase, ce pot fi personalizate datorită bogatei varietăți de finisaje, care sunt de asemenea regăsite în blaturile de console, bufete sau comode.

Practicitatea și ușurința în întreținerea gresiei eliberează de constrângerile pe care materialele naturale, reproduse aici, le implică. Iar utilizarea optimă a tehnologiei premium 3D Ink, care îmbină perfect imprimarea digitală cu structura suprafeței, permite obținerea de rezultate materiale diferite pe fiecare piesă.