Cunoști toate colecțiile noastre?

Lasă-te inspirat de colecțiile Marazzi, fotografii cu soluții moderne, de design sau clasice. Alege aspectul, spațiul sau culoarea care îți place mai mult.

A

B

C

D

E

G

H

I

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z

Colecția de plăci porțelanate Marazzi este locul potrivit dacă doriți un aspect de lemn lucios, atrăgător, elegant sau fascinația clasică a faianței. Catalogul nostru oferă o gamă largă de plăci cu diferite texturi, finisaje și culori din care puteți alege. De la pereții băii la pardoseala camerei de zi, există cu siguranță ceva care vă va capta imaginația.

Decorați spațiile interioare ale casei dvs. cu plăcile porțelanate Marazzi

Plăcile noastre efect lemn sunt o opțiune foarte căutată de proprietarii de case care doresc un aspect asemănător cu lemnul. Aceștia se vor bucura de o suprafață care este ușor de curățat și extrem de durabilă. Atât Oltre, cât și Alba imită textura bogată a lemnului și oferă nuanțe precum caramel, nisip și alb. Cu toate acestea, dacă doriți un aspect atemporal pentru pardoseala dvs. interioară, plăcile noastre cu efect marmură vor fi ideale. Echipa noastră a realizat plăci de gresie porțelanată, cum ar fi Mystone Ceppo di Gré sau Plaza, folosind tehnici avansate de prelucrare ce evocă modelele superbe ale marmurii antice.

Plăcile porțelanate: alegerea perfectă pentru exterior

Plăcile porțelanate sunt materiale versatile care pot fi tăiate și fasonate cu ușurință, pentru a se potrivi oricărui spațiu. Sunt rezistente la deteriorare și prezintă avantaje precum tehnologia antiderapantă, datorită căreia îmbină siguranța și plăcerea de folosire. Gresia porțelanată Marazzi nu este destinată doar spațiilor interioare. Există numeroase opțiuni de plăci porțelanate și pentru zonele exterioare. Folosiți plăcile noastre de mozaic pentru exterior pentru a crea decoruri uluitoare pentru terasă sau piscină, care vor rezista testului timpului. Alternativ, puteți adăuga materialele noastre destinate pardoselilor interioare-exterioare pentru a crea o tranziție invizibilă între diferitele zone ale casei. Pardoselile din lemn se pot extinde pe balcoane sau terase, în timp ce suprafețele de marmură pot deveni poteci spre grădini și case de vară. Experimentați prin asocierea diferitelor culori și găsiți stilul perfect în colecția noastră extrem de diversificată. Indiferent dacă sunt folosite în interior sau în exterior, materialele porțelanate premium Marazzi vor oferi casei dvs. finisajul dorit. Adăugați eleganță cu colecțiile Marazzi.

Închide
Citește mai mult