Note juridice

Chiar dacă face toate eforturile pentru a garanta corectitudinea și caracterul complet al informațiilor furnizate prin acest site Web, Marazzi Group S.r.l. nu își asumă nicio răspundere cu privire la eventualele erori, inexactități și omisiuni.
În consecință, Societatea nu își asumă nicio răspundere pentru daune de orice natură care ar putea eventual să provină din accesul la site-ul web mai sus menționat și din utilizarea informațiilor furnizate de acesta.

De asemenea, Marazzi Group S.r.l. nu garantează posibilitatea unui acces neîntrerupt și constant la site-ul Web sau la conexiunea constantă la alte site-uri (conectate) pentru care, bineînțeles, nu garantează veridicitatea și actualitatea conținutului; de asemenea, nu garantează transmiterea, lipsită de erori, de informații via Internet și/sau alte rețele, incluzând poșta electronică; și nici nu poate garanta procesarea și reprezentarea exacte ale informațiilor de către software-ul și hardware-ul folosite de proprietarul site-ului.
În sfârșit, Marazzi Group S.r.l, cu toate că acționează activ în acest sens, nu poate garanta că propriul site de Internet este lipsit de viruși sau de alte elemente dăunătoare pentru utilizatori.

Marazzi este o marcă înregistrată. Toate drepturile sunt rezervate. Este interzisă reproducere, chiar și parțială. Toate linkurile și alte eventuale mărci ale terților sunt proprietatea respectivilor posesori și sunt înțelese ca instrumente de navigare și, deci, furnizate „numai ca instrument de navigare pe internet”. Acest site nu reprezintă o publicație jurnalistică și se actualizează fără periodicitate predefinită, exclusiv în baza disponibilității materialului. Ca atare, nu este un produs editorial supus reglementării prevăzute de art. 1, alineatul III, din legislația italiană nr. 62/2001.