The Top

Inovație tehnologică, rafinament estetic și versatilitate înnăscută: The Top, o selecție de plăci Marazzi din gresie porțelanată de dimensiuni mari, special concepute pentru realizarea de blaturi, spătaruri, mese, uși și infinite opțiuni de amenajare personalizate pentru locații rezidențiale și comerciale.

Caracteristici

Plăcile The Top Marazzi sunt extrem de rezistente, ușor de prelucrat și de curățat, ultra rezistente la pete, acizi și mucegaiuri și garantează o igienă maximă.

Mărimea: 160×320
Grosime: 6 mm
Mărimea: 162×324
Grosime: 12 mm | 20 mm

Descoperiți aplicațiile

Worktop, backsplash, mese și soluții de placare speciale cu plăci Marazzi de gresie porțelanată se pot proiecta elegante spații de bucătărie asub semnul perfectei continuități stilistice.

Linia de plăci Marazzi de gresie porțelanată pentru a crea spații de baie și placări cu design contemporan și sofisticat

Selectarea plăcilor Marazzi din gresie porțelanată este ideală pentru a crea elemente de decorare realizate la comandă în proiecte de interioare rezidențiale și comerciale unice.

Colecții

3 grosimi, 6 mm, 12 mm, 20 mm pentru plăcile ultra-mari ale colecției The Top de la Marazzi, care prezintă acum un aspect nou al materialului rafinat și proprietăți antibacteriene datorită noii tehnologii Puro. Plăcile The Top, concepute într-o fabrică dedicată în întregime producției lor, garantează o lucrabilitate de neegalat și oferă suprafețe mate, satinate și lucioase de un rafinament extrem, care sunt, de asemenea, imbatabil de igienice, rezistente și durabile.