O selecție de proiecte realizate cu ceramica și gresia Marazzi
Mohom Apartments
Vechi și contemporan, o dihotomie care se încadrează în noul lanț francez de hoteluri MOHOM cu un concept original: mini-apartamente dotate cu serviciile unui hotel de patru stele și cu confort absolut casnic. Hotelul din Lyon se află într-o clădire din secolul al XVIII-lea, cu mobilier cu design contemporan, culori luminoase și saturate, în contrast cu elementele tradiționale: ferestrele mari cu obloane, balustradele din fier forjat, lambriurile mari. Podeaua este acoperită cu gresie porțelanată cu efect de stejar din colecția Vero, în format Chevron, certificat Greenguard Gold, beneficiind de Premium Technology Marazzi.
O secvență largă de balcoane și logii ce conferă continuitate între exterior și interior. Utilizarea pe scară largă a gresiei porțelanate pentru placarea fațadelor ventilate, precum și pentru pardoselile și plafoanele teraselor și balcoanelor. Pentru soluții durabile și eficiente din punct de vedere energetic
În Gallipoli, biroul milanez AtelierP realizează un restaurant cu specific pescăresc care, chiar dacă nu are deschidere directă spre mare, evocă strălucirea și suprafața irizată a acesteia datorită plăcuțelor de faianță super lucioase Crogiolo Lume.
Din vârful dealului unde se află Labin, există o priveliște spectaculoasă asupra Quarnero, a muntelui Velebit și a golfului înverzit Prklog. Aici se află reședința proiectată de Darijan Čekada, o clădire care îmbină soluții cu impact redus asupra mediului cu o estetică extrem de contemporană care îi definește imaginea arhitecturală și tot designul interior prin folosirea colecțiilor Marble Look și Stone Look Marazzi.
Armonie și bunăstare; aceasta este combinația care se regăsește în această reședință de la malul mării, cu vedere la plaja din Salonic. „The Edge Family Home“ este un apartament de 200 de metri pătrați în care plăcile de gresie porțelanată The Top Marble Look, în versiunea Raffaello, folosite pentru blatul de bucătărie, și placarea șemineului din living, lemnul de nuc lăcuit în tonuri de gri deschis pentru mobilier, combinate cu țesături monocrome, au răspuns solicitărilor clientului care a dorit spațiu familial, fără tensiuni estetice, conceput pentru relaxare și dedicat ospitalității.
În peninsula Sabbioncello din Dalmația de Sud, în mijlocul podgoriilor, se află Bevel House proiectată de Klaudija Zubčić designer de interior croat care a interpretat peisajul natural aducându-l în interiorul vilei. Suprafețele ceramice au fost printre elementele care au interpretat cu eleganță trecerea dintre materialitatea teritoriului și un stil de viață care nu renunță la lux.