Plăci din ceramică și gresie porțelanată pentru placări

Sortați după:
marazzi fabula wall mn2l.jpg

Fabula wall 3d mikado marfil rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn3a.jpg

Fabula wall 3d gentle marfil rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn2q.jpg

Fabula wall 3d mikado calacatta rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn3k.jpg

Fabula wall 3d gentle statuario rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn3h.jpg

Fabula wall 3d gentle golden rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn2u.jpg

Fabula wall 3d mikado statuario rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn3g.jpg

Fabula wall 3d gentle calacatta rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn2s.jpg

Fabula wall 3d mikado golden rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn39.jpg

Fabula wall travertino rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn36.jpg

Fabula wall statuario rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn31.jpg

Fabula wall golden rt

33x100cm

marazzi fabula wall mn30.jpg

Fabula wall calacatta rt

33x100cm

Marazzi Recomandă

Pentru placarea pereților plăcile de ceramică și gresie sunt soluția optimă: impermeabile, rezistente, antipete, ușor de curățat, rezistente la detergenți și dezinfectanți. Plăcile pentru placare sunt o soluție mai funcțională și practică față de alternativele posibile: de la zugrăvire, la tapet, de la rășină, la materiale naturale ca lemnul, marmura, piatra.

În baie și în bucătărie placarea zidurilor este indispensabilă pentru a placa dușul și a proteja pereții antistropi de lângă chiuvete, sobe și planuri de lucru. În cataloagele Marazzi, plăcile pentru placări sunt disponibile în micmediu și mare format și cu diferite calități decorative: cu desene geometrice sau florale, cu suprafețe tridimensionale. Varietatea colecțiilor satisface toate gusturile și stilurile de decorare, fie ele clasice sau moderne, rustice sau contemporane.

Un tip foarte iubit de placare pentru pereți este mozaicul, pe care Marazzi îl propune în diferite linii, cu o infinitate de culori, efecte de materiale, dimensiuni, forme și scheme de montare ale plăcuțelor. Pentru a placa dușul, zidurile băii și ale încăperilor casei, mozaicul din ceramică sau gresie este pe cât de rafinat, pe atât de practic.

Placările cu plăci pentru pereți sunt la mare modă în designul de interioare, pe care le propune pentru toate camerele casei, incluzând camera de zi și dormitorul. Surprinzătoare este, de fapt, redarea decorativă pe tot peretele a plăcilor subțiri de format mare disponibile cu fundaluri în culoare solidă; modele geometrice și florale care par cementine, azulejo sau tapet (wallpaper); suprafețe care imită marmura, piatra și cimentul.