Plăci Pardoseală: toate ideile pentru casa ta

Sortați după:
marazzi slow20 mgs0.jpg

Slow20 cotto rt

80x80cm

marazzi slow20 mgrx.jpg

Slow20 coccio rt

80x80cm

marazzi slow20 mgrg.jpg

Slow20 sabbia rt

80x80cm

marazzi slow20 mgr9.jpg

Slow20 calce rt

80x80cm

marazzi uniche mar5.jpg

Uniche20 cadiz rt

60x120cm

marazzi uniche20 mar7.jpg

Uniche20 avignone rt

60x120cm

marazzi uniche20 mar6.jpg

Uniche20 arles rt

60x120cm

marazzi uniche20 mar4.jpg

Uniche20 ostuni rt

60x120cm

marazzi cementum m9yz.jpg

Cementum20 lead rt

60x120cm

marazzi cementum m9yy.jpg

Cementum20 nickel rt

60x120cm

marazzi cementum m9yx.jpg

Cementum20 sand rt

60x120cm

marazzi cementum m9yw.jpg

Cementum20 ash rt

60x120cm

Marazzi Recomandă

Pentru a te orienta în alegerea plăcilor pardoselii, este necesar să ai unele puncte fixe. De fapt, pe de o parte pardoselile trebuie să fie funcționale– antiderapante și rezistente, în baza utilizării camerei în care sunt montate – pe de altă parte trebuie să placă ochiului și să se coordoneze cu stilul mobilierului.

Pentru pardoseală, alegerea plăcilor față de altceva este dictată de caracteristicile performante. Ceramica și gresia porțelanată sunt durabile, rezistente, impermeabile, antipete, igienice și ușor de curățat față de materialele naturale– lemn, marmură, piatră –, cât și față de ciment, rășină, teracotă și alte suprafețe (ca parchet laminat, mochetă și PVC. De asemenea, plăcile pentru pardoseli cer mai puțină atenție zilnică și întreținere ordinară ca materialele delicate, ca lemnul și teracota.

O pardoseală din plăci poate fi montată în încăperi umede precum baia și bucătăria, în spații exterioare, și chiar pe suprafețe supuse unor sarcini grele, cum ar fi un carosabil sau un garaj. Nu numai baia și bucătăria, dar fiecare cameră a casei poate fi pardosită cu dale din ceramică sau gresie: holul camera de zi și dormitorul.

Sortimentul Marazzi de plăci pentru pardoseli dă o libertate deplină inventivității. Un inepuizabil izvor de inspirație pentru pardoselile interioare ale casei, sunt atât dalele colorate – e la clasicele negru, alb, gri și bej, la toate culorile curcubeului, cu nuanțele lor infinite – atât plăcile asemănătoare materialelor naturale sau de construcțielemnmarmurăpietra, metal, ciment, teracotă, cărămizi aparente, granule tip venețian.

În afară de multele culori, catalogul Marazzi propune varietăți de formate pentru plăcile de pardoseală– mozaic, dale micimediimari și maxi – de îmbinat între ele pentru a înviora o încăpere prea uniformă sau pentru a delimita suprafețe, de exemplu, într-o zonă de zi open space cu bucătărie, sufragerie și hol.