Warsaw Home, design de interior în Polonia

timp de lectură minutele

Propunerile de ceramică și gresie porțelanată Marazzi prezentate la târgul de la Varșovia în perioada 19 – 22 octombrie

Marazzi vă așteaptă la Warsaw Home & Contract, evenimentul anual de business pentru industria design-ului interior, ajuns la ediția a șasea, ce urmează să se desfășoare în perioada 19 – 22 octombrie.

Spațiul pune în valoare versatilitatea ceramicii, ce poate fi folosită nu doar ca pardoseală și placări, ci și pentru realizarea blaturilor de bucătărie, a meselor și articolelor de decor tailor made, datorită plăcilor mari, cu grosimi ce variază între 6-12-20 mm din colecția The Top.

Vor fi expuse ultimele colecții Marazzi de la noile plăci de mari dimensiuni din gresie porțelanată cu noile esențe de marmură, la formatele mici din seria Crogiolo, pentru a crea, împreună cu gresia de ultimă generație ce imită aspectul de lemn și ciment, dotată cu tehnologiile Premium, combinații infinite de materiale și suprafețe surprinzătoare. Punctul central al spațiului de expunere va fi reprezentat de bucătăria complet placată cu plăci din gresie porțelanată de 12 mm The Top în noua esență Onice Avorio și un dulap realizat cu aspect de marmură Verde Borgogna.

Marazzi
Hall B – Stand B2.45
Warsaw Home & Contract
19 – 22 octombrie 2022
Ptak Warsaw Expo