Amestec de placări pentru o bucătărie în stil eclectic

timp de lectură minutele

Amestec de placări pentru o bucătărie în stil eclectic

Colecțiile de plăci mari The Top susțin exprimarea liberă a creativității. Pentru bucătării personalizate și în continuitate cu alte spații ale locuinței

Soluții multiple și versatile pentru amenajarea bucătăriei în mod personalizat, conferind spațiului atmosferă și stil propriu. De la aspectul de piatră și marmură la texturile cimentului, de la aspectul de lemn la culori compacte, plăcile mari de gresie porțelanată The Top sunt concepute pentru a se adapta la cele mai diverse proiecte și nevoi: șase colecții de placări permit combinații în continuitate sau contrastante, care pot fi aplicate în mod liber pe blaturile de bucătărie și backsplash-uri, pe placajul meselor, insulelor si peninsulelor, precum și pe alte elemente de mobilier.

Sub semnul dialogului cu alte spații ale casei, bucătăria devine întotdeauna un punct central al experienței cotidiene. Datorită open space-urilor contemporane, bucătăria se îmbină cu camera de zi, căutând referințele materiale și caracterul prețios al finisajelor care, prin aspectul de piatră și marmură, evocă natura în spațiul domestic. Astfel, același material apare din bucătărie până la masa din living, pe banchete personalizate sau chiar pe ușile dulapurilor realizate la comandă, pe rafturi de susținere tip etajeră și pe console. Prin urmare, potențialul colecțiilor The Top se reflectă cel mai bine în utilizările neobișnuite, jucându-se și cu finisajele extra lucioase sau mate ale suprafețelor.

Plăcile The Top garantează un material ductil, dar rezistent, rezistent la pete și la mucegai, capabil să asigure niveluri maxime de igienă și siguranță. În prezent, acestea au și proprietăți antibacteriene. Ediția specială Puro Marazzi Antibacterial The Top este varianta în format mare (162×324 cm, cu grosime de 12 mm) care poate elimina până la 99,9% dintre bacterii și alte microorganisme dăunătoare, combătând în mod rapid și eficient proliferarea lor și prevenind formarea petelor și a mirosurilor neplăcute.