Bine ați venit la Hotel Marazzi la EquipHotel Paris 2022

timp de lectură minutele

Bine ați venit la Hotel Marazzi la EquipHotel Paris 2022

Între 6 și 10 noiembrie, în cadrul Paris Expo Porte de Versailles, Marazzi expune noutățile dedicate spațiilor comerciale.

Spațiul, o zonă de recepție elegantă și luminoasă, pune în valoare dialogul constant dintre diferite materiale, formate și grosimi, de la plăcuțele mici și lucioase ale paletei Crogiolo până la plăcile de dimensiuni foarte mari cu aspect de marmură, tot în varianta de mare grosime The Top, pentru soluții de mobilier durabile.

Marazzi confirmă participarea sa la cel mai important târg al sectorului hotelier și al restaurantelor, EquipHotel Paris, care atrage un public internațional de profesioniști din domeniu. Conceptul standului a fost creat din dorința de a prezenta dialogul constant dintre diferitele materiale, dimensiuni și grosimi, pentru a crea un adevărat „efect wow”, ideal pentru orice tip de încăpere.

Spațiul Marazzi reprezintă un boutique hotel, cu o recepție centrală elegantă și apartamente laterale. Formatele foarte mari din gresie cu aspect de marmură Bianco Arni, Quarzo Bluegrey și Verde Cipollino se combină cu tonurile deschise și marginile imperfecte ale plăcuței Crogiolo Rice Bianco într-un „concierge” luminos și ordonat, în timp ce ușile apartamentelor laterale sunt acoperite cu plăci subțiri Marble Look Verde Burgogna. În spate, o baie rafinată cu fundaluri de un puternic impact scenografic ce pot fi interpretate în moduri diferite: realizată în întregime cu tonuri de verde, formatul mic Crogiolo Lume este combinat cu plăcile foarte mari din gresie porțelanată cu aspect de marmură Marble Look Verde Borgogna, atât în varianta cu grosime redusă pentru pardoseală, cât și în varianta The Top pentru realizarea de lavoare și blaturi pentru baie.

Marazzi @ EquipHotel
Pav. 7.3. Stand E21
Porte de Versailles
1 Place de la Porte de Versailles
75015 Paris