Tile Week 2022: Descoperirea noilor tendințe

timp de lectură minutele

Marazzi deschide ușile sediului său: o călătorie bogată în experiențe, prin spații inovatoare, pentru a privi ceramica din perspective diferite.

În perioada 26-30 septembrie, sediul istoric al Marazzi se va transforma într-un cartier dedicat designului, unde vizitatorii vor putea petrece cinci zile de socializare, experiențe și divertisment, descoperind noile colecții și tendințe.

Spațiile renovate ale showroom-ului, atât cele interioare cât și exterioare, oferă idei și sugestii care demonstrează versatilitatea ceramicii și gresiei porțelanate Marazzi, evidențiind vibrația culorilor, efectele tridimensionale ale modelelor, precum și posibilitățile de combinații și potriviri între diferite materiale.

Printre noutăți, un spațiu dedicat în întregime plăcilor The Top, colecția de gresie porțelanată de format mare cu grosimea de 6-12 și 20 mm, concepută pentru placarea blaturilor de bucătărie, meselor, backsplash-urilor și alte soluții de amenajare, în care oaspeții pot descoperi cele mai noi esențe cu aspect de marmură, de la elegantul Onice Black la originalul Giallo Siena, precum și noile plăci Puro Marazzi Antibacterial realizate cu tehnologie antibacteriană.

În noul Design Lab, un loc al inspirației și experimentelor, unde iau naștere noi produse și tehnologii inovatoare Marazzi, un mix & match elegant de materiale și suprafețe sugerează noile tendințe, evidențiate de noile colecții Marazzi.

Între 26 și 30 septembrie
Via Regina Pacis, 39/a
Sassuolo (Modena)