Układanie gresu 20 mm 

Noua gresie de mare grosime de 20 mm a Marazzi este ideală pentru pardoseli exterioare, inclusiv supraînălțate. Rezistența la uzură, variațiile termice, sarcinile și solicitările, gresia porțelanată de 20 mm este potrivită la placarea teraselor și balcoanelor, pentru a realiza alei și poteci în grădini. Alternativa perfectă la lemn și la piatră: este un produs nealterabil în timp. 

Raised paving

The raised paving system is very flexible and can be installed over any type of paving, on single or double layer waterproofing membranes or on asphalt.

Descoperă mai mult
Montare supraînălțată

Sistemul supraînălțat de exterior este foarte flexibil și poate fi montat pe orice tip de pardoseală, pe impermeabilizare cu un singur strat sau cu două straturi și pe asfalt.

Descoperă mai mult
Laying on sand

Dry laying on sand is ideal for creating paths and walkways within beach resorts. Since the system is so flexible, slabs can be removed and relaid in new positions for different holiday seasons.

Descoperă mai mult
Montare cu adeziv

Montarea tradițională cu adeziv pe podea este potrivită și pentru suprafețe circulabile în exterior, ca rampe de acces la garaje și parcări.

Descoperă mai mult
Laying with adhesive

Traditional laying with adhesive on concrete screeds is ideal for outdoor areas used by vehicles, such as the entrances to garages.

Descoperă mai mult